Rockwood® Tuinbank | Leverancier van ijzersterke tuinbankenEen prachtig afgewerkte, robuuste tuinbank, dat is wat je bij Rockwood® kunt verwachten. De tuinbanken worden gemaakt van massief grenenhout, wat volgroeider en dus ook zwaarder dan vurenhout is. Dit laatste type hout komt regelmatig terug in bouwmarkten. Je bent met een tuinbank van Rockwood® verzekerd van een duurzaam design waar je een lange tijd van gaat genieten. De banken zijn in de volgende zes lengtematen leverbaar:

 

1.25 m
1.40 m
1.60 m
1.80 m
2.00 m
2.40 m

 

 

Stevige balken, perfecte afwerkingWat je direct opvalt aan het design van de robuuste tuinbank, is het gebruik van dikkere balken. De meeste balken uit de bouwmarkt hebben een dikte van max. 32 – 37 mm. Bijj de tuinbanken van Rockwood® wordt gekozen voor balken met een dikte van 40 – 42 mm. Door de afgeronde hoeken is de bank veilig en dus kindvriendelijk. Daarnaast is iedere tuinbank dieper geïmpregneerd en zo goed als vlekkeloos. Hierdoor ontstaat een duurzaam product. Bij de bouwmarkt zie je vaak het groene impregnatiemiddel nog op de balken, maar bij Rockwood® ben je verzekerd van een perfect afgewerkt meubel.
 

 

Geproduceerd volgens de standaarden van FSC certificeringWist je dat iedere tuinbank uit de collectie van Rockwood® geproduceerd is volgens de standaarden van FSC certificering? Hierdoor ben je bij dit bedrijf altijd verzekerd van duurzame en milieubewuste producten. Door het minimalistische design past de bank perfect in ieder type tuin. Door de verschillende breedtematen is er ook voor jouw tuin een passende maat te bestellen. 

Tip! De tuinbanken worden blank geleverd, waardoor het aan te raden is om de bank voor blootstelling aan ieder weertype te behandelen. Uiteraard kan het personeel van Rockwood® je hier verder over informeren.
 

 

De montageservice van Rockwood®: snel en professioneelSteeds meer mensen maken tijdens het plaatsen van de bestelling gebruik van de montageservice van Rockwood®. En dat is natuurlijk niet voor niets. Deze service is uitstekend en wordt uitgevoerd door het team dat de bank bij jou op locatie komt bezorgen. Zij doen dit vakkundig en snel en hebben veel ervaring bij grote projecten. Hierdoor weet je zeker dat je tuinbank binnen de kortste keren op de juiste plek staat. Je bespaart ook aanzienlijk wat tijd en energie en bent zeker dat je bank onbeschadigd in je tuin komt te staan. Wel zo fijn,toch? 
 

 

Bezorgen of afhalen? Jij beslist!Indien de tuinbank op dit moment op voorraad is, bedraagt de bezorgtijd slechts 3 tot 5 werkdagen. Uiteraard is het ook mogelijk op je bestelling af te halen. De showroom in Veenendaal beschikt namelijk over een afhaalpunt. In de showroom helpt het enthousiaste personeel je graag verder en er wordt graag met je meegedacht. Hierdoor weet je zeker dat je de ideale tuinbank koopt voor de ruimte die er bij jou beschikbaar is. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.