Bezorgen & Afhalen

 
Nederland v/a slechts 39,95 euro
Belgie v/a slechts 59,95 euro

Snelle Verzending

Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar met een gemiddelde levertijd van 3 tot 5 werkdagen binnen Nederland en België.  Met onze eigen koeriersdiensten kunnen wij kwaliteit en snelheid garanderen. Twee dagen voor levering ontvangt u een email met een afleverdatum en tijdstip.

U hoeft dus niet de hele dag te wachten op de levering!

 

Garantie

De bestelde tuinmeubelen worden door ons persoonlijk geleverd. Op die manier zijn wij er 100% zeker van dat er zorg gedragen wordt voor de producten, en dat zij in een perfecte staat bij u aankomen. Mocht er iets niet in orde zijn, neem dan direct op met onze klantenservice.

 

Wanneer komen jullie leveren?

De verzending wordt afgehandeld door onze eigen vervoerders in diverse regio's. Een voordeel voor u is dat u geen contact met ons hoeft op te nemen voor de aflevering. U wordt persoonlijk benaderd door onze transporteur om een afleverafspraak in te plannen of u ontvangt een mail met datum en tijdsbestek.

 

Contact / Afhalen

Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden op onze vestiging in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen;

+31 (0) 318 302 643
info@mrwoodproducts.nl
Wageningselaan 10, 3903LA Veenendaal

Of neem een kijkje op onze Contact pagina

Wilt u weten hoe u bij ons kan betalen? Neem dan een kijkje op onze Betaalpagina

Met zorg en trots geleverd